RADIONICE – NOVO
U utorak 04.06.2024. u 18 sati  
RADIONICA u prostorijama Udruge RFD Zagreb, Ul. kneza Mislava 1/II  na temu:
„OPOREZIVANJE MIROVINA I DRUGIH PRIMITAKA KORISNIKA MIROVINA“
Predavač: dr.sc.Marija Zuber,savjetnica-urednica u časopisu RIF

Poštovane kolegice i kolege,

Uz   poštivanje   svih  epidemioloških   uvjeta  Udruga RFD Zagreb organizira za svoje članove stručne tribine svake srijede s početkom u 14,00 sati na novoj lokaciji u dvorani ČEŠKE BESEDE ZAGREB, ŠUBIĆEVA ULICA 20, 1 KAT, ULAZ IZ DVORIŠTA, 

Tribina srijedom
OBAVIJEST O STRUČNIM TEMAMA NA TRIBINI U SRPNJU 2024. GODINE KOJE UDRUGA ORGANIZIRA ZA ČLANOVE UDRUGE – PRAVNE OSOBE

 

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo Vas da potvrdite svoje članstvo, odnosno da se učlanite kao novi članovi u Udrugu RFD Zagreb u 2024. godini, kako biste bili pravodobno obaviješteni o primjeni novih propisa.

Gospodarsko okruženje u ovom vremenu , kao i složenost računovodstvenih i poreznih propisa, te njihove česte izmjene stavljaju računovodstvenu, financijsku i revizorsku profesiju pred velike kušnje i izazove. Upravo u tom kontekstu Udruga RFD Zagreb će kao i do sada svojim članovima u 2024.godini pružati maksimalnu potporu u vidu organizacije tradicionalnih stručnih Tribina srijedom. O temama stručnih rasprava na Tribinama srijedom biti ćete obaviješteni unaprijed, tj. krajem mjeseca za idući mjesec putem Vaše e-mail adrese.

Godišnja članarina za 2024. godinu iznosi 400,00 €. Kako godišnje organiziramo 36-40 Tribina srijedom, cijena jedne Tribine iznosi 10,00-12,00 €.  

Uplata članarine , po odredbi Statuta, počinje u tekućoj  2023. godini, a potrebno ju je  platiti najkasnije  do 31.03. 2024.godine.

Uplata članarine vrši se na transakcijski račun Udruge broj : HR4824020061100078977

Po primljenoj uplati članarine Udruga izdaje  iskaznicu člana sa podacima pravne osobe. Iskaznica je obvezna za prisustvovanje stručnim Tribinama srijedom.

U zamjenu za plaćenu članarinu dvoje predstavnika Pravne osobe imaju pravo sudjelovati na Tribini srijedom, svake srijede s početkom u  14,00 sati u dvorani ČEŠKE BESEDE ZAGREB,1 kat, ulaz iz dvorišta, Šubićeva ul.20.,te primati prezentacije sa  predavanja.

U slučaju da Pravna osoba na Tribinama srijedom želi sudjelovati sa više od dvije osobe za svakog novog sudionika plaća se dodatna  godišnja članarina u visini 45,00 €.

Cijena pojedinačnog predavanja na Tribini srijedom za nečlanove iznosi 60,00 € i predavanju može prisustvovati jedna osoba.

U prilogu dostavljamo  pristupnicu, koju molimo da obavezno popunite, te istu  dostavite e-mailom ili poštom.

Plaćena članarina po ovom Pozivnom pismu i popunjenoj pristupnici temelj nam je za izdavanje računa  za plaćenu članarinu što je podloga za evidenciju u vašim i našim poslovnim knjigama. 

Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite na tel: 01/4612 960, ili na mail adresu: udruga@rfd-zagreb.hr

S poštovanjem,
Predsjednica Udruge RFD Zagreb
Dragica Kutnjak,dipl.oec.

PRISTUPNICA 2024 U ČLANSTVO PRAVNE OSOBE