Poštovane kolegice i kolege,

Uz   poštivanje   svih  epidemioloških   uvjeta  Udruga RFD Zagreb organizira za svoje članove stručne tribine svake srijede s početkom u 14,00 sati na novoj lokaciji u dvorani ČEŠKE BESEDE ZAGREB, ŠUBIĆEVA ULICA 20, 1 KAT, ULAZ IZ DVORIŠTA, 

Tribina srijedom

OBAVIJEST O STRUČNIM TEMAMA NA TRIBINI U STUDENOM 2021. GODINE KOJE UDRUGA ORGANIZIRA ZA ČLANOVE UDRUGE – PRAVNE OSOBE

Radionica četvrtkom

Uz   poštivanje   svih  epidemioloških   uvjeta  Udruga RFD Zagreb organizira za svoje članove radionicu četvrtkom s početkom u 14,00 sati na novoj lokaciji u dvorani ČEŠKE BESEDE ZAGREB, ŠUBIĆEVA ULICA 20, 1 KAT, ULAZ IZ DVORIŠTA

U četvrtak 25.11.2021.u popodnevnim satima planiramo 50. izbornu Skupštinu sa radionicom  na temu:
„PRIPREME ZA UVOĐENJE EUR-a U RH“
Predavač: viceguverner IVANA JAKIR BAJO

O SVIM DETALJIMA OBAVIJESTITI ĆEMO VAS NAKNADNO

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo Vas da potvrdite svoje članstvo , odnosno da se učlanite kao novi članovi  u Udrugu RFD Zagreb u 2021. godini, kako biste bili  pravodobno obaviješteni o primjeni novih propisa.

Gospodarsko okruženje u ovom vremenu „novo normalno“, kao i složenost računovodstvenih i poreznih propisa, te njihove česte izmjene stavljaju računovodstvenu, financijsku i revizorsku profesiju pred velike kušnje i izazove.

Upravo u tom kontekstu Udruga RFD Zagreb će kao i do sada svojim članovima u 2021.godini pružati maksimalnu potporu u vidu organizacije tradicionalnih stručnih Tribina srijedom, a kada to epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala prelazimo na e-poštu  prezentacija  kojih je  u 2020.g  u periodu od  01.04.-30.07. ukupno bilo 18.

O temama stručnih rasprava na Tribinama srijedom biti ćete obaviješteni unaprijed, tj. krajem mjeseca za idući mjesec putem Vaše e-mail adrese.

Godišnja članarina za 2021. godinu iznosi 2.000,00 kuna. Uplatu, po odredbi Statuta, za tekuću godinu potrebno je izvršiti do 31.03. 2021.godine.Uplata članarine vrši se na transakcijski račun Udruge broj : HR4824020061100078977. Po primljenoj uplati članarine Udruga izdaje  iskaznicu člana sa podacima pravne osobe. Iskaznica je obvezna za prisustvovanje stručnim Tribinama srijedom.

U zamjenu za plaćenu članarinu dvoje predstavnika Pravne osobe imaju pravo sudjelovati na Tribini srijedom , svake srijede s početkom u 14,00 sati  na novom mjestu u dvorani ČEŠKE BESEDE ZAGREB, 1 kat, ulaz iz dvorišta, Šubićeva ul. 20., te primati prezentacije sa obavljenog predavanja.

U slučaju da Pravna osoba na Tribinama srijedom želi sudjelovati sa više od dvije osobe za svakog novog sudionika plaća se dodatna  godišnja članarina u visini 300,00 kuna. Cijena pojedinačnog predavanja na Tribini srijedom za nečlanove iznosi 400,00 kuna i predavanju mogu prisustvovati dvije osobe.

Nadamo se da uočavate prednost godišnje članarine i očekujemo da nam se pridružite kao član i time osigurate permanentno upoznavanje sa novostima iz područja zakonskih propisa.

U prilogu dostavljamo  pristupnicu, koju molimo da popunite ( odnosi se samo na nove članove ili članove koji su mijenjali prijavljene podatke  )  te istu dostavite e-mailom ili poštom. Pozivno pismo i pristupnica Vam ujedno služe kao dokumenti na temelju kojih knjižite zaduženje za članarinu, jer za istu, pošto je neoporeziva, ne izdajemo račun, osim na zahtjev.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite na tel: 01/4612 960, ili na mail adresu: udruga@rfd-zagreb.hr

S poštovanjem,                                                                       Predsjednica Udruge RFD Zagreb,

Dragica Kutnjak  v.r.