Vodice, hotel Olympia Sky, 1. – 3. lipnja 2023.          

Poštovane kolegice i kolege,

Obaviještavamo   Vas da su  u tijeku  pripreme za 57. simpozij Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika – „Primjena novih Direktiva EU, digitalizacije i regulative rada u računovodstvu i porezima“ koji će se održati od 01. – 03. lipnja 2023. godine u Vodicama u hotelu Olympia Sky.

Ovim dopisom želimo vas obavijestiti i potaknuti na angažman pri poticanju i organizaciji grupnih prijava članova udruga.

Pogodnosti koje HZ RIF članovima udruga pruža na ovaj način su sljedeće:

– Pri organiziranom dolasku članova udruge (više od 10 članova) kotizacija po članu udruge iznosi 150,00 € umjesto redovne cijene za pretplatnike koja iznosi 230,00 € (oslobođeno PDV-a temeljem čl. 39. st. 1. t. i.)

– Kotizacija uključuje:

o Prisustvovanje predavanjima sva tri dana simpozija

o Zbornik radova 57. simpozija

o Izlet u Šibenik u organizaciji HZ RIF-a (ne uključuje ulaznice u tvrđave i muzeje)

o Ulaznicu za društvenu večer

Udruga koja prihvati ovaj način organizacije prijave i evidenciju članova vodi kod sebe, a naplatu kotizacije će provesti HZ RIF prema svakom polazniku, odnosno društvu iz kojeg dolazi.

 Evidenciju članova koji dolaze na simpozij udruga će poslati HZ RIF-u do najkasnije 20. svibnja 2023. godine.

Prijava smještaja provodi se preko online prijavnice na internetskoj stranici www.rif.hr preko linka od agencije Dubrovnika Sun (https://prijave.dubrovniksun.hr/rif-2023/), a prijevoz u vlastitoj režiji.

Ako ste zainteresirani  za sudjelovanje na 57. simpoziju  molimo da nam se  do 20.05.2023. javite na mail udruga@rfd-zagreb.hr kako bismo  formirali listu koju ćemo dostaviti HZ RIF.

S poštovanjem,

Predsjednica Udruge RFD Zagreb,Dragica Kutnjak v.r.

Program 57. simpozija